Collectiviteitskorting op private lease

Private leasen met korting via je werkgever; het kan bij TB

 

Wat is collectiviteitskorting?

Collectiviteitskorting is een korting die je kunt verkrijgen op een private lease contract, wanneer jouw werkgever bij ons aangesloten is. Dus naast dat je al voordelig uit bent met een leaseauto van TB, krijg je dan nog eens extra korting op het maandbedrag. Dit is fijn voor jou, en fijn voor ons, want met meer contracten kunnen we jou een goede aanbieding doen. Een win-win situatie.


Geïnteresseerd in de collectiviteitskorting? 


Werknemer: 

Werk jij bij een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers? Dan kan jouw bedrijf zich aanmelden voor extra korting op private lease. Vraag de HR-manager, wagenparkbeheerder of werkgever of het bedrijf is aangesloten bij het collectief. De korting scheelt je namelijk vele euro's op het maandbedrag.

Is de organisatie waar jij werkt al aangesloten bij het collectief? Volg dan de onderstaande stappen: 

  1. Kies een auto uit vanuit ons aanbod: kijk op je gemak welke auto in de shop het beste past bij jouw wensen.
  2. Vraag een offerte aan: heb je een passende private leaseauto gevonden? Doorloop dan de stappen in de shop en vraag een offerte aan. De offerte wordt doorgestuurd naar de gekozen dealer bij jou in de buurt.
  3. De dealer verrekent je korting: na het aanvragen van de offerte nemen wij contact met je op. Bij ons kun je de collectief kortingscode van jouw werkgever opgeven. Wij zullen dan de collectiviteitskorting voor jou verrekenen en de uiteindelijke private lease prijs vaststellen.


Werkgever:

Ben jij geïnteresseerd in collectiviteitsvoordeel voor je bedrijf? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers komt in aanmerking voor collectiviteit.